Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΟΣΤΟΠ

                                                      Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΟΣΤΟΠ      


     Μία πολύ αστεία φορά κι έναν καιρό για γέλια, ο Αη Βασίλης, έβλεπε ότι τα ξωτικά του, δε θα προλάβαιναν με τίποτα να τελειώσουν τα δώρα για όλου του κόσμου τα παιδιά, γιατί όλη τη χρονιά, αντί να δουλεύουν το είχαν ρίξει στο παιχνίδι και στο χορό. Και τώρα που τα Χριστούγεννα πλησίαζαν, είχανε μείνει όλα πολύ πίσω. Και τα δώρα των παιδιών και οι δουλειές στο εργαστήρι και στο σπίτι του Αη Βασίλη... Τίποτα δε φαινόταν να πηγαίνει καλά.  


   Ο Αη Βασίλης φαινόταν να είναι πολύ ανήσυχος και νευρικός. Τόσο που κάποια στιγ-μή πήρε όσα δώρα ήταν έτοιμα και βγήκε στο δρόμο για να κάνει οτοστόπ, μήπως έτσι προλάβαινε να κάνει και δεύτερο δρομολόγιο...
Αποτέλεσμα εικόνας για Αη Βασίλης νευρικός gif

    Αλλά για σκεφτείτε λίγο παιδάκια... Ποιος τρελός οδηγός θα βρισκόταν να οδηγεί τέ-τοιες μέρες στο Βόρειο Πόλο; Φυσικά κανένας. 
   Ο Αη Βασίλης ξανά μπήκε στο σπίτι του και έκατσε σκεφτικός και προβληματισμένος μπροστά στο τζάκι του. Προσπαθούσε να βρει μια καλή λύση.
Έψαξε καλά μέσα στο σάκο του, μα δε βρήκε τίποτα... 
Άρχισε τότε να ψάχνει στην αποθήκη των δώρων μήπως μπορέσει να βρει κάτι χρήσιμο.
Τελικά βρήκε το μαγικό καθρέφτη και στάθηκε μπροστά του και του ζήτησε να βγουν περισσότεροι Αη Βασίληδες για να προλάβουν να μοιράσουν τα δώρα σε όλου του κόσμου τα παιδιά στην ώρα τους... Και φυσικά διάλεξε τους μικρότερους Αη Βασίληδες που βρήκε.
Όλοι μαζί ξεκίνησαν και πολύ γρήγορα, είχε αρχίσει η διανομή των δώρων...

   Η διανομή των δώρων έγινε και τούτη τη χρονιά όπως έπρεπε και όλου του κόσμου τα παιδιά κοιμήθηκαν με ένα γλυκό χαμογελάκι στα προσωπάκια τους κι αυτήν την παραμονή της πρωτοχρονιάς... 


                                                        ΤΕΛΟΣ


                                 

                              τέλος0